Nieuwe trends

Hier vindt u een overzicht van onze nieuwe collectie en de laatste TRENDS.
Wilt u eens vrijblijvend een afspraak maken of telefonisch contact?
Mail info@ils.nl of zie voor meer informatie onze contactgegevens.
Deze modieuze producten zijn interessant vanaf 2.000 stuks i.v.m opstartkosten en uitmonstering.

Brush badges

Transfers met een silicone borstel effect voor meer levendigheid op je product.

Fotofix geweven labels:

Hang tags

De mogelijkheden zijn eindeloos. PVC, canvas, epoxy, metaal of velours zijn slechts enkele voorbeelden van materialen van de nieuwste hang tags. En wat te denken van een hang tag van vacuüm foam, in krantenlook of van een foto met embroiderie?

Badges en bevestigingsmaterialen

Deze verschillende materialen zien we ook terug in sluitingen, badges en bevestigingsmaterialen. Koordjes van metaal of PVC, speciale ritsluitingen en bijzondere badges.

Luxe geweven labels

Bij de geweven labels zien we dat heel veel luxe materialen gebruikt worden in extra dichte wevingen. Kwaliteit is belangrijk, ook starters hechten veel waarde aan een hoogwaardig label. De mode-industrie ziet steeds meer in dat het label een marketing tool is, dat iets zegt over het kledingmerk. Qua kleuren zien we dat zwart, bruin, wit en blauw de meest voorkomende grondkleuren zijn.

Nooit meer kriebelen

Er is veel vraag naar labels die ultrasonisch gesneden zijn. Bij deze snijtechniek wordt gebruik gemaakt van geluid in plaats van hitte. Dit heeft als groot voordeel dat de labels zachter en soepeler blijven en niet meer kriebelen, in bijvoorbeeld je nek. Een goed voorbeeld hiervan is het label van LaDress (hieronder), een nieuw exclusief jurkenmerk uitgebracht door Simone van Trojen.

Hierbij is een dubbele achtergrond gebruikt.
De randen zijn afgewerkt door de ultrasonische snijtechniek.

Wat is er nog meer mogelijk…

Er is zoveel moois te verkrijgen, en wij kunnen u hier maar een fractie van laten zien. Bent u op zoek naar iets specifieks, of wilt u zich laten inspireren? Maak gewoon een afspraak, bij ons op kantoor. Wij hebben boeken vol met ideeën en informeren u graag! Aluminium, metalen hang tags, alles is tegenwoordig mogelijk!

Webshop Klikboxen

Waslabels kopen

Offerte aanvraag

Vraag hier direct uw offerte aan voor geweven labels.

Full colour hangtags

Full colour Hangtags met glans of mat lamineer vanaf 500 stuks binnen 5 dagen klaar.

Onze
klanten