Mode met een Missie

ILS steunt Mode Met een Missie

Dit is een initiatief van Rietje Compiet en Jacqueline van Lent. Zij hebben vorig jaar een nieuw modelabel uitgebracht, genaamd: Ami-e-toi. Ontworpen door mode-ontwerpers van Artez en gemaakt door dak- en thuisloze vrouwen. Op 5 juni 2007 is het label gelanceerd tijdens de drukbezochte Arnhemse Mode Biënnale!

Linda Hilvers van ILS reageerde zeer enthousiast: “Mode Met een Missie is een fantastisch concept dat iedereen in de modewereld zou moeten omarmen.”

Ook Mode Met een Missie reageerde vol lof over het samenwerkings-verband: “Image Label Styling heeft ons enorm geholpen met de prachtige label samples voor ons nieuwe modelabel Ami-e-toi”, zegt Jacqueline van Lent. “Op korte termijn hadden we de samples nodig en Image Label Styling kon snel en tegen relatief lage kosten leveren, klasse!”

Het modelabel is op 5 juni 2007 gelanceerd tijdens de drukbezochte modeshow, met ruim 700 belangstellenden. De bijzondere collectie wordt tijdens de Arnhemse Mode Biënnale verkocht in de guerrilla store in de Oude Muziek- en Dansschool: Weverstraat 40 te Arnhem. Houd de speciale website in de gaten voor nieuwe verkooppunten: www.amietoi.nl.

Vanuit de gedachte dat iedereen een tweede kans verdient, is in elk kledingstuk een tweedehands onderdeel verwerkt. De opbrengsten hiervan komen direct ten goede aan het project.

Geen winstoogmerk
Mode Met een Missie kent geen winstoogmerk, maar heeft het modelabel Ami-e-toi als een commercieel product in de markt gezet. Alle inkomsten uit verkoop vloeien direct terug in het product c.q. de ateliers. Sponsors zijn van harte welkom!

Klik hier voor meer informatie.

Webshop Klikboxen

Waslabels kopen

Offerte aanvraag

Vraag hier direct uw offerte aan voor geweven labels.

Full colour hangtags

Full colour Hangtags met glans of mat lamineer vanaf 500 stuks binnen 5 dagen klaar.

Onze
klanten