YU4SL

ILS steunt YU4SL

Youth United for Sri Lanka is een relatief nieuwe stichting, opgericht in 2005 door en vooral vóór jongeren. ILS heeft speciaal voor deze stichting labels ontworpen en belangeloos beschikbaar gesteld.

Door middel van acties, donaties en evenementen vervult de stichting een belangrijke rol in het bieden van structurele hulp voor kansarmen in Sri Lanka.

Ontwerp labels
ILS heeft speciaal voor deze stichting labels ontworpen en belangeloos beschikbaargesteld. YU4SL gaat deze labels (voorzien van naam en website) gebruiken voor speciaal bedrukte shirts en tassen. Alle inkomsten komen ten goede aan het nieuwe onderdeel:

Kids United for Sri Lanka ‘Kinderen zijn de toekomst’.

Kids United wil Nederlandse kinderen ervan bewust maken wat er allemaal speelt in Sri Lanka. Kinderen zullen zich realiseren hoe ‘goed’ ze het hebben in Nederland, zodat ook zij zich zullen inzetten om de kansarmen kinderen een betere en leefbare toekomst te geven. Op een creatieve en leerzame manier zal Kids United for Sri Lanka kinderen benaderen. Scholen, verenigingen, etc. worden momenteel benaderd om hun steentje te kunnen bijdragen.

Youth United for Sri Lanka vindt het erg belangrijk dat naast de jeugd, ook (basisschool)kinderen bewust worden van het feit ‘wat’ ze in Nederland hebben. Niet alleen speelgoed speelt hierbij een belangrijke rol, maar ook opleiding en een veilige (speel)omgeving. Dit zijn dingen, waar veel kinderen (zeker na de Tsunami) alleen maar van kunnen dromen in Sri Lanka.

U4SL en Kids United for Sri Lanka zetten zich in voor alle kansarmen in Sri Lanka.

“Ook deze kinderen hebben recht op een goede plaats in de maatschappij én een kans op een goed leven.”, aldus initiatief-nemer Peter Schalk.

Ambassadeurs: wereldkampioene schaatsen Ireen Wüst, tv-producent en presentator Eric Dikeb, zanger en entertainer Starkoo en wielrenster Marianne Vos staan volledig achter YU4SL en brengen de stichting regelmatig onder de aandacht in de media.

Ook uw bijdrage is welkom!

Mocht u zelf een bijdrage willen leveren aan YU4SL, graag! Denk aan oud promotiemateriaal, standees, oude collecties, samples, etc. Elke bijdrage is van harte welkom en kan goed gebruikt worden voor creatieve en educatieve programma’s op basisscholen.

Neem voor meer informatie contact op met Katinka Eier.
Katinka is per e-mail bereikbaar: info@yu4sl.com.

Webshop Klikboxen

Waslabels kopen

Offerte aanvraag

Vraag hier direct uw offerte aan voor geweven labels.

Full colour hangtags

Full colour Hangtags met glans of mat lamineer vanaf 500 stuks binnen 5 dagen klaar.

Onze
klanten