Vragen

Veelgestelde vragen

Hier vind je de aan ons veel gestelde vragen.

Uw logo moet op de juiste manier worden aangeleverd. Wij verwijzen u graag door naar onze logo pagina. Klik hier voor meer informatie.
Een aantal factoren bepaalt de uiteindelijke prijs van een geweven label. Daarom is het uitermate belangrijk dat u alle details in uw aanvraag meeneemt. Klik hier voor meer informatie.

Een repeat order kunt u per telefoon, per fax of e-mail bevestigen.

Dit is mogelijk, mits de aantallen hoger zijn dan 5.000 stuks.

Wij kunnen een koerier inschakelen. Hierdoor wordt de levertijd verkort. De koerierskosten worden uiteraard wel aan u doorberekend. Het gewicht van de zending bepaald de uiteindelijke kosten. De richtlijn hiervoor is +/- 1 kilo = € 40,-. Eventueel kunnen wij een afspraak maken voor deellevering. Een deel gaat dan per vliegtuig en het restant gaat gewoon over de weg.

Vakantieperiodes verschillen per land. Wij werken met fabrieken wereldwijd, ieder met zijn eigen gebruiken. Portugal, Spanje en Italië (weverijen en printers) zijn bijna de gehele maanden augustus en december gesloten.

Repeat orders kunnen vaak binnen een week geproduceerd worden. Daarbij komen dan nog circa vijf dagen voor het transport, voordat het daadwerkelijk geleverd wordt. Let op! Dit geldt niet voor grote oplages van circa 50.000 à 100.000 stuks.

Wij maken altijd als eerste een monster (dit duurt gemiddeld 2 weken). Het kan gebeuren dat het eerste monster niet naar tevredenheid is. Het maken van een tweede monster duurt gemiddeld 1,5 week langer. Na goedkeuring van het monster hanteren wij circa twee à drie weken levertijd. De levertijd hangt af van de drukte in de fabriek.

1.000 geweven labels kost circa € 180,- tot € 400,- exclusief BTW. De prijsbepaling hangt af van de kwaliteit van het label en aantal gebruikte kleuren. Het genoemde bedrag is inclusief een geweven monster.

Wij kunnen u helaas geen standaard prijslijst sturen. Alle prijslijsten worden op maat uitgebracht. Bij kennis van kwaliteit kunnen wij de prijs telefonisch met u bespreken. Wij ontvangen uw aanvraag het liefst getekend per fax of per e-mail in verband met de vouw en de afmeting.

Geweven labels: de minimale afname van geweven labels ligt tussen de 1.000 à 5.000 stuks. Wilt u een minder labels bestellen? Geen probleem! U betaald dan echter wel voor de minimale afname van 1.000 stuks.
Hang tags: de minimale afname voor papieren hang tags komt overeen met de minimale afname van geweven labels, tussen de 500 à 5.000 stuks.
Badges: badges zijn al beschikbaar vanaf 50 stuks en vanaf
€ 1.90 per stuk.
Bedrukte labels: bij de bedrukte labels hanteren wij een minimale afname van 100 stuks.
Rubber: minimale afname is 1.000 stuks, vanaf € 0,70 per stuk.
Hang tags plus touwtje: de minimale afname ligt tussen de 2.000 à 5.000 stuks.

Er is geen standaard prijs voor labels, alles is custom made. De prijzen worden op maat, kwaliteit en aantal kleuren voor u berekend.

Weverijen richten zich puur op het productieproces. Zij zullen geen advies geven en/of klantenservice bieden. Wij werken met vaste wevers en hebben alle vakkennis en kleurenadvies voor u in Nederland klaar liggen. Aangezien wij groot inkopen, zijn onze in- en verkoopprijzen altijd voordeliger dan wanneer u als ‘kleine’ partij rechtstreeks bij de fabriek besteld. Uiteraard zijn wij geen verkopers voor de fabrieken, maar onafhankelijke inkopers voor onze klanten, zoals u.

Webshop Klikboxen

Waslabels kopen

Offerte aanvraag

Vraag hier direct uw offerte aan voor geweven labels.

Full colour hangtags

Full colour Hangtags met glans of mat lamineer vanaf 500 stuks binnen 5 dagen klaar.

Onze
klanten